Plasztikai sebészek Budapesten

Plasztikai sebészek Budapesten

Budapesten kiváló plasztikai sebészek állnak a szépülni vágyók szolgálatára. Dr. Vincente Rodrigo, Dr. Karvász Tamás és Dr. Wágner Pál a mellnagyobbítástól az orrplasztikán át a hasplasztikáig mindenben tapasztalt és nemzetközileg is elismert sebészek. Tanulmányaik és munkásságuk kiterjedt, széleskörű, valamit a magyar és nemzetközi szakma közös tudásanyagához is hozzátettek.

Dr. Vincente Rodrigo Dr. Karvász TamásDr. Wágner Pál
vincente rodrigo plasztikai sebészwágner pál plasztikai sebészkarvász tamás plasztikai sebész

Kik a legjobb plasztikai sebészek Budapesten?

Ők hárman a legek közé tartoznak. Dr. Vincente Rodrigo például a külföldi, legnagyobb konferenciák és kurzusok alkalmával megismert forradalmian új módszereket alkalmazza biztonsággal. De Dr. Wágner Pál is úttörőnek számít, hiszen az elsők között volt, akik Magyarországon laporoszkóppal végeztek műtétet. Dr. Karvász Tamás pedig számos olyan kezelést honosított meg, melyeket hatására ma már biztonsággal és széleskörűen alkalmaznak. Dr. Vincente Rodrigo és Dr. Karvász Tamás is tartottak már előadásokat különböző területekre specifikált tudásukból, ma pedig a legkeresettebb és a szakma, valamint a páciensek által leginkább elismert plasztikai sebészek Budapesten, Dr. Wágner Pállal együtt.

Nézzünk egy listát a budapesti magánklinikákon dolgozó sebészekről!

Plasztikai sebészek listája Budapesten

  • Dr. Vincente Rodrigo tanulmányai hosszú listát eredményeznek.  A SOTE Általános Orvosi Karán diplomázottplasztikai sebészek Budapesten 1983-ban, majd 1988-ban általános sebész szakvizsgát tett, mely után hét évvel, 1995-ben tette le a plasztikai sebészeti szakvizsgát. Ezt követően indultak nemzetközi tanulmányai, ösztöndíjjal vett részt egy továbbképző kurzuson Atlantában a Southeastern Socirty Reconstuctive Surgeons of America ösztöndíjával. Azóta is rendszeresen látogatja a legnívósabb kurzusokat és mélyíti el tudását. A legrangosabb tagságokkal bír, agy természetesen ISAPS tag is.

  • Dr. Karvász Tamás orvosi tanulmányait a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen kezdte, itt is szerezte általános orvosi diplomáját 1987-ben. 1991-ben tett sebész szakvizsgát, majd 1998-ban plasztikai sebészeti szakvizsgát. Az ország legjobb plasztikai sebészeti osztályán megfordult már, 2004-ben a Péterfy Sándor utcai Kórház Plasztikai Sebészeti Osztályának főorvosa lett. Tagságai szintén a legjobbak, köztük az ISAPS-szal.

  • Dr. Wágner Pál a Budapesti Orvostudományi Egyetemen szerezte általános orvosi diplomáját, majd Hamburgban és Münchenben folytatta tanulmányait. Dolgozott általános sebészként, de sportorvosként is, majd végül a plasztikai sebészet mellett döntött és több, mint húszéves tapasztalatot szerezve mára fővárosunk egyik legkiválóbbja.

A minőség mindennél fontosabb, válaszd te is őket!

Ha plasztikai sebészt keresünk Budapesten, a három említett név fog mindenhol szembejönni velünk. Az interneten számos visszajelzést és szakmai írást olvashatunk róluk, tőlük, valamint egyéb médiamegjelenéseiket is érdemes figyelni.

És hogy hol találod meg őket?

Magyarország legnagyobb magánklinikáján, a legtöbb ággyal, három szupermodern műtővel és több extra kényelmes és barátságos kórteremmel rendelkező  Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum intézetében. Természetesen fővárosunkban rajtuk kívül is akadnak plasztikai sebészek, Magyarország számos kimagasló tehetséggel büszkélkedhet, nem véletlenül van tizenkét ISAPS tagunk.error: Nem másolható!