Mellkisebbítés árak – Megéri szike alá feküdni?

A mellkisebbítés árak iránt rendszerint azok érdeklődnek, akikhez a természet túlságosan bőkezű volt. Míg a legtöbben méretesebb, formásabb keblekre vágynak, addig a nagy mellekkel rendelkezők a helyzet hátulütőit is megtapasztalják. A méretes mellek hátfájást, vállfájdalmakat okozhatnak, de a gombás bőrfertőzések is gyakori vendégnek számítanak az érintetteknél. Nem véletlen, hogy a mellkisebbítés igenis létjogosultsággal bír annak ellenére is, hogy a nagy mellek kétségtelenül az aktuális trendnek számítanak.

mellkisebbítés árak

Mitől függnek a mellkisebbítés árak?

Plasztikai beavatkozás lévén az érdeklődők elsősorban a mellkisebbítés árakról szeretnének bővebb információval találkozni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy nem minden klinika weboldalán találkozhatunk ilyen tudnivalókkal, pedig jogos igény, hogy az érdeklődők részletesen tájékozódhassanak a témában. A mellkisebbítés árak mindig személyre szabottan kerülnek kalkulálásra. Vannak, akiknél mellfelvarrásra is szükség van, de nem ritka a mellbimbó áthelyezésének, kisebbítésének ténye sem. Mindezeket figyelembe véve 700 ezer forint környékén mozognak a várható költségek.

 

Nem mindegy, melyik klinikát választod!

Többek közt az árak szempontjából sem mindegy, hogy melyik klinikára esik végül választásod. Hasznos lehet azonban arról is érdeklődni, hogy az altatás, vagy például a műtét utáni kórházi tartózkodás költségeit tartalmazza-e a megadott ár. Vannak olyan klinikák, ahol ezeket plusz költségként számolják fel. Jó hír viszont, hogy sok intézményben az első konzultáció ingyenes, így mindenféle kötelezettség nélkül tájékozódhatsz akár többféle szakembernél. Ne feledd, az árakon túl a személyes szimpátia sem elhanyagolható, ami szintén befolyásolhat a döntéshozatalnál.

 

Nagy mellek, nagy problémák?

A kis keblekkel rendelkezők nehezen hiszik el, hogy bizony a méretes mellek is okozhatnak komplexusokat, sőt, akár egészségügyi gondokat is. Tény pedig, hogy a szépen domborodó dekoltázs mögött állandó hát-és vállfájdalmak lapulhatnak meg. A keblek alatti, egymáshoz érő bőrfelületen szinte állandó gombás fertőzések követhetik egymást. A sportoláshoz nehéz olyan sportmelltartót találni, amely megfelelően tartaná a kebleket, és így ne okozna fájdalmat akár egy kis kocogás is.

mellkisebbítés budapesten

A mindennapi öltözködés során szintén problémák forrása lehet a nagy mell, hiszen még nyakig zárt felsőben is azonnal a figyelem középpontjába kerülnek a keblek. Ráadásul tény, hogy egy bizonyos kosárméret fölött a gravitáció is hatással van a mellekre, és ez kicsit sem válik előnyükre. A mellkisebbítés árak tehát szinte az utolsó szempontnak számítanak akkor, ha mindezeknek megszüntetéséről és egy kényelmesebb életminőség eléréséről van szó.

 

Váltakozó súly vagy természetes adottságok?

A tapasztalatok szerint a vékony testalkattal rendelkezők csak ritkán olyan szerencsések, hogy méretes kebleiket a természet adományainak köszönhetik. Kivétel természetesen akad, de sokszor a nagy mellek súlyproblémákkal is társulnak. Ahogyan a hízás plusz zsírszövet lerakódásával jár erre a területre is, addig a fogyás szintén nyomot hagy a mellek állapotán. A striák, a megereszkedés sajnos nem elkerülhetőek a legtöbb esetben. A súlyingadozás vagy a végleges fogyás befolyásolják a melleket, és akár mellfelvarrás is szóba kerülhet.

 

Fontos tudni, hogy mindig egyénre szabott megoldásokban gondolkodnak a szakemberek. Így ha fontosak a méretes, feszes keblek, akkor a mellfelvarrás akár implantátum beültetésével is kombinálható. Ezzel természetesen a költségek is emelkedni fognak. Tény azonban, hogy a mellplasztika mellett döntők szeretnék a legtöbbet kihozni a helyzetből akkor, ha már úgy döntenek, szike alá fekszenek. A keblek mindig is a nőiesség szimbólumainak számítottak, és jelentősen befolyásolják a magabiztosságot, mely a megfelelő plasztikai sebész segítségével helyreállítható.