Plasztikai sebészek Budapesten

Plasztikai sebészek Budapesten

Plasztikai sebészek Budapesten egy egész sor található, de a számunkra legideálisabbat megtalálni nem egyszerű. Ehhez a döntéshez adunk most néhány tippet. Dr. Karvász Tamás, Dr. Mohammad T. Jaberansari és Dr. Toperczer Zsolt a mellnagyobbítástól az orrplasztikán át a hasplasztikáig mindenben tapasztalt és nemzetközileg is elismert sebészek. Tanulmányaik és munkásságuk kiterjedt, széles körű, valamit a magyar és nemzetközi szakma közös tudásanyagához is hozzátettek.

Dr. Mohammad T. JaberansariDr. Karvász TamásDr. Toperczer Zsolt
karvász tamás plasztikai sebész

Mely plasztikai sebészeket ajánljuk Budapesten?

A fent említett három nevet a szakmán belül nem kell senkinek sem bemutatni. Mindazoknak pedig, akik nem ismerik, most adunk egy rövid összefoglalót munkásságukról.

Nézzünk egy listát a budapesti magánklinikákon dolgozó sebészekről!

Plasztikai sebészek listája Budapesten

  • Dr. Karvász Tamás orvosi tanulmányait a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen kezdte, itt is szerezte általános orvosi diplomáját 1987-ben. 1991-ben tett sebész szakvizsgát, majd 1998-ban plasztikai sebészeti szakvizsgát. Az ország legjobb plasztikai sebészeti osztályán megfordult már, 2004-ben a Péterfy Sándor utcai Kórház Plasztikai Sebészeti Osztályának főorvosa lett. Tagságai szintén a legjobbak, köztük az ISAPS-szal.

  • Dr. Mohammad T. Jaberansari tapasztalt szívsebészként kezdett a plasztikai sebészettel foglalkozni. Életelve a tanulás. Első diplomáit itt, Magyarországon, a Pécsi Tudományegyetemen szerezte, de praktizálva és tanulva beutazta a világot. Élt Skóciában, jelenleg családjával Magyarországon él. Hibátlanul beszél magyarul. Az ingyenes konzultációi mindig hosszúra nyúlnak – pácienseivel az összes felmerülő kérdést a lehető legalaposabban járja körül.

  • Dr. Toperczer Zsolt adjunktus 2002 óta fogadja magánrendelésein különböző szépészeti beavatkozásokra a pácienseit. Orvosbiológiai mérnökként rálátással bír a műtéti eljárások teljes folyamatára. 26 év szakmai múlttal a háta mögött alig akad helyzet, amivel ne találkozott volna már. Mindazonáltal folyamatosan képzi magát. A plasztikai sebészet számos területén jártas, de specialitása a mellplasztika.

 

A minőség mindennél fontosabb, válaszd te is őket!

Ha plasztikai sebészt keresünk Budapesten, a három említett névvel gyakran találkozhatunk. Az interneten számos visszajelzést és szakmai írást olvashatunk róluk, tőlük, valamint egyéb médiamegjelenéseiket is érdemes figyelni.

És hogy hol találod meg őket?

Magyarország legnagyobb magánklinikáján, a legtöbb ággyal, három szupermodern műtővel és több extra kényelmes és barátságos kórteremmel rendelkező  Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum intézetében. Természetesen fővárosunkban rajtuk kívül is akadnak plasztikai sebészek, Magyarország számos kimagasló tehetséggel büszkélkedhet, nem véletlenül van tizenkét ISAPS tagunk.